top of page
  • Maija Zilberta

Karjeras nedēļa

No 14.līdz 18.oktobrim visā Latvijā un arī mūsu skolā notika Karjeras nedēļa. 16.oktobrī pie vidusskolas skolēniem viesojās uzņēmuma Kandavas ceļi vecākā grāmatvede Lienīte Neimane, kas pati kādreiz ir beigusi mūsu skolu. Lienīte izstāstīja, cik atbildīgs un interesants ir grāmatveža darbs, ka matemātika noder visu dzīvi un mācīšanās nebeidzas pēc skolas izlaiduma. Pie 9.klases skolēniem ieradās absolvents Uldis Kaņeps, Nike pārdošanas menedžeris. Uldis iedrošināja mācīties valodas, nebaidīties un pieņemt izaicinājumus pat tādā darbā, kuru škiet nepārzini. Visu var iemācīties, ja ir gribasspēks.

Liekas, 1.klasei līdz darba gaitām vēl tālu? Nē, pirmklasnieki apgūst karjeras izvēles iemaņas jau tagad. Adelīnas Līnas omīte iepazīstināja ar konditora profesiju.

6. a, un b klases devās pārgājienā uz zemnieku saimniecību "Lejaskroķi" Matkules pagastā. Uzzināja un izmēģināja to, kā ir rūpēties par trušu saimi, kazām, mājputniem, kā iekopt dārzu un sagādāt lopiņiem barību. Cik svarīga ir attieksme un mīlestība pret dabu.

Turpināsim mācīties no absolventu pieredzes. 31.oktobrī plkst. 17.00 skolā viesosies Jānis Priekulis, kurš pastāstīs par savu darba pieredzi. Aicināti visi skolēni!

97 views

Recent Posts

See All
bottom of page