top of page
  • Agita Riekstiņa

Deju sacensības

16.maijā mūsu skolā norisinājās par tradīciju kļuvušās Sporta deju sacensības, kurās dalību ņēma 1., 2., 3., un 4. klašu Sporta deju pulciņa dalībnieki. Mazie dejotāji parādīja savas deju prasmes gan vecākiem, gan audzinātājām, gan saviem klasesbiedriem un viesiem. Viņus vērtēja kompetenta žūrija - Baiba Priekule, Baiba Straupmane, Ilze Babre, Evita Švarca un Gita Kleinberga.

Šajā mācību gadā Sporta deju pulciņa vadītājai Agitai Riekstiņai radās ideja noorganizēt šovu "Dejo ar skolotāju", kurā dalību ņemtu vidusskolas klašu un 9. klašu izglītojamie. Tas arī izdevās!

Sacensību laikā mijās dejas starp mazajiem un lielajiem dejotājiem. Pasakaini savus lēnā valša soļu izdejoja skolotāja Kornēlija Lāce un 9.klases skolnieks Artūrs Pliners, skolotāja Ilze Babre un 11.klases skolnieks Kristaps Zvaigzne, skolotāja Andra Rozenberga un 11.klases skolnieks Imants Hadaņonoks. Trakulīgā virpulī Vīnes valsi grieza skolotājs Andris Rūtiņš un 11.klases skolniece Beāte Stivriniece. Ātros kvikstepa soļus izdejoja skolotāja Anita Nikolajenko un 11.klases skolnieks Ģirts Alberts Celmiņš. Romantisko rumbu dejoja skolotāja Maija Zilberta un 10.klases skolnieks Krišs Treikals, straujo ča-ča-ča dejoja skolotāja Evita Švarca un 11.klases skolnieks Roberts Zauris un šovu noslēdza skolotāja Baiba Straupmane un 10.klases skolnieks Arvils Zeltiņš ar ugunīgās sambas soļiem un ritmu.

Deju skolotāja A.Riekstiņa lepojas gan ar saviem mazajiem dejotājiem, gan lielajiem dejotājiem, gan skolotājiem, kuri savā brīvajā laikā veltīja laiku, lai apgūtu ne tik vieglos deju soļus.

158 views

Recent Posts

See All
bottom of page