top of page
  • Admin

Vasaras skola 2019

Pavasarī diskusijā ar pedagogu profesionālās kvalitātes novērtēšanā iesaistītājiem skolotājiem izkristalizējās ideja, ka esam gana pieredzes bagāti un varoši, tādēļ varētu dalīties savā pieredzē ar pārējiem kolēģiem. Tā radās doma pirms jaunā mācību gada smelties idejas un iedvesmu Vasaras skolā. Un tā 27.augustā tā lielā diena bija klāt! Novērtējiet paši - varējām katrā nodarbību sesijā piedāvāt 3 paralēlas darbnīcas. Katrs varēja pats izplānot sev piemērotāko dienas plānu.

Rīta aplī dalībnieki atklāja savas gaidas, ko gribētu dienas laikā panākt - gūt pozitīvas emocijas un jaunas idejas. Kad jau pašā vakarpusē tikāmies uz noslēguma apli, droši varējām apgalvot, ka tas tiešām tika arī panākts. Daži komentāri no dienas izvērtējuma:

"Daudzveidība, dinamiskums, interesanta tēmu izvēle, pozitīva atmosfēra un tas viss no pašu kolēģiem! Super! Malači!", "Ļoooooti pozitīvas emocijas." "Paldies par šo ideju un brīnišķīgo organizētību!" "Mīļš paldies, lai gan bija gara diena, esmu pozitīvām emocijām un jaunām idejām uzlādēta. Super!" "Brīnišķīga diena kopā ar brīnišķīgiem kolēģiem. Es esmu iedvesmota jaunajam mācību gadam. Paldies nodarbību vadītājiem par to!"

Tiešām - kopā mēs varam daudz!

141 views

Recent Posts

See All
bottom of page