top of page
  • Admin

Informācija skolēniem par attālinātu mācīšanos KRVS


Mācīties attālināti ir jaunums mums visiem. Mēs būtu ļoti priecīgi, ja ievērosi dažus noteikumus, kas palīdzēs Tev labāk mācīties:

  1. Katru dienu pieslēdzies E-klasei un iepazīsties ar veicamajiem uzdevumiem. Stundu saraksts nemainās. Līdz plkst.12.00 Tavā dienasgrāmatā būs ievietoti uzdevumi stundām, kas tajā dienā ir paredzētas. Ja esi pazaudējis savu E-klases paroli, steidzami sazinies ar savas klases audzinātāju.

  2. Pārliecinies, ka māki E – klasē veikt šādas darbības:

  • Atvērt savu dienasgrāmatu;

  • Atvērt tur pievienoto datni ar uzdevumiem;

  • Nosūtīt savam skolotājam vēstuli E – klases e-pastā un pievienot tam aizpildīto mājas darbu.

  • Atceries, ka e-pasta vēstulē vienmēr ir jānorāda vēstules tēma (piemēram, Mājas darbs) un pašā vēstulē ir jābūt tekstam (piemēram, Nosūtu mājas darbu. Andris) Ja kādu no šīm darbībām nemāki, tad vispirms pajautā padomu vecākajam brālim vai māsai, ja tādi ir, vai kādam no saviem vecākiem, vai sazinies ar savu klases audzinātāju. Kāds noteikti Tev palīdzēs!

  1. Parūpējies, lai Tavus darbus skolotājs var viegli atpazīt! Tas nozīmē, ka uz darbiem vienmēr norādi savu vārdu un uzvārdu. Ja sūti kādu foto no sava mājas darba WhatsAppā, tad neaizmirsti pievienot komentārā savu vārdu un uzvārdu. Atceries, ka arī internetā un čata sarunās ir jābūt pieklājīgam – “Labdien”, “Paldies” un “Uz nedzēšanos” tiks novērtēts.

  2. Skolotāji būs sazvanāmi laikos, kad ir paredzēta Tava mācību stunda pēc stundu saraksta vai konsultācija. Pārējā laikā sūtiet e-pastus E-klasē.

52 views

Recent Posts

See All
bottom of page