top of page

Jāmeklē sudrabs...

“Jāmeklē sudrabs, tas baltais,

Kas trīc Tepatās – mūsos pašos.”

(I. Ziedonis.)

Šogad neierastos apstākļos un neierastā laikā, 24. jūlijā, skola bija saposta svētkiem, lai suminātu 12. klases absolventus Kandavas Reģionālās vidusskolas pirmajā 12. klases izlaidumā, bet skolas – 60. izlaidumā. Varbūt tieši tāpēc, ka šoreiz izpalika daudzo apsveicēju klātbūtne, šis vakars bija ļoti personisks un īpašs. Skolas direktore Elita Lavrinoviča vēlēja absolventiem labu ceļavēju, lai nekad neapstātos pie sasniegtā.

Pēc digitālās atmiņu grāmatas pāršķirstīšanas un kavēšanās atmiņās par kopā paveikto audzinātāja Vita Eglīte kopā ar bērniem teica paldies katrai ģimenei par atbalstu visu sapņu piepildīšanai : “Ir dienas, kad tu mīli, un ir dienas, kad tu dusmojies, bet pie ģimenes tu atgriezīsies vienmēr, jo stiprā ģimenē nekad arī grūtākā brīdī neviens nesaka : “Tas ir tevis dēļ…” Tur saka : “Mēs esam ar tevi!” Tāpēc jūs varat būt lepni un pateicīgi, ka jums ir TĀDAS ģimenes.”

Absolventi teica paldies katrai skolotājai, kas palīdzējusi viņus aizvest līdz sertifikātu saņemšanai, un skolai, dāvinot īpašu spoguli sava veida radošai vizualizācijai un klases simbolu – “okey” roku 3D printēšanas tehnoloģijā.

Absolventus sveica Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede, dāvinot grāmatu par mūsu novadu.

Sertifikātus, atestātus, atzinības par sasniegumiem mācību darbā un olimpiādēs saņēma 10 absolventi. Bet īpaši lepojamies, ka Ģirts Alberts Celmiņš ieguva Finanšu ministrijas un Izglītības un zinātnes ministrijas Latvijas Simtgades stipendiju.

Pēc sertifikātu saņemšanas absolventi kaut nedaudz izdzīvoja Sudraba gredzenu vakara nostaļģiju, noskatoties jūnijā safilmētos fragmentus no nenospēlētās izrādes “Jo pliks, jo traks” attālināti distancētā versijā. Sudraba gredzeni tika saņemti 2. jūnijā pirms pirmā eksāmena kā talismans, bet izrāde situācijas dēļ netika nospēlēta.

Vakara noslēgumā audzinātāja vēlēja, lai dzīvē viņas audzēkņus nekad neapžilbina neīstas lietas un lai spētu novērtēt, kas ir patiesa laime, un pateicās par kopā pavadītajiem 3 gadiem, kuru laikā viņa guvusi ļoti daudz gandarījuma savā audzināšanas darbā.

Veiksmi un izdošanos!

95 views

Recent Posts

See All
bottom of page